Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thunderbirds USAF at Subang
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Thunderbirds USAF
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 5-Oct-2009 02:08
Pertunjukan Udara Skn ke 11 (TUDM) dan Thunderbirds (USAF)
Nak tahu kenapa bunyi jet pejuang yang memekak kat area Subang, Damansara & Shah Alam 2-3 hari lepas? Ni sebabnya kenapa....


Memang ramai pengunjung datang nak tengok aksi Thunder Birds bersama TUDM.



Perghh...fotografer ni siap bawak tangga, takde susah2 nak berasak2 dengan orang ramai.



Bukan senang nak dapat peluang tengok aksi macam ni.



Bagaikan sekawan burung tengah berterbangan.



Jet yang sebijik tu menciluk kat tengah2 4 bijik jet tu. Cukup mendebarkan..



Corak yang berwarna-warni terbentuk, nak patah tengkuk dibuatnya asik mendongak jer..



Terbang secara terbalik! Rendah pulak tu..ngeri tengok. Aku main kapal terbang kawalan jauh pun tak berani buat macam ni. :-D



Nampak dah macam sama paras ketinggian dengan aku.



Asap yang dikeluarkan sebaik sahaja selamat mendarat. Tak pasti kenapa.



Segak & bergaya. Anggota TUDM & PASKAU.



Salah seorang pilot jet F-16 itu.



Pasukan mereka dikawal ketat oleh anggota PASKAU.



Antara gelagat fotografer.
Sebelum ni aku menembak solo..boring plak, tapi time ni bawak anak kasi dia pakai Sony Camcorder.


Respond:
Ilham, aku pakai zoom lens 70-300mm G jer. Itulah lens Nikon yang paling murah!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016